Molicare Premium Form Stool 32 1684190

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

MoliCare® Premium Form STOOL zijn absorberende inleggers voor incontinentiezorg. In combinatie met fixatiesystemen zijn MoliCare® Premium Form STOOL geschikt voor gebruik bij ongewenst urineverlies in verschillende maten van ernst, en voor urine- en ontlastingsincontinentie in verschillende gradaties (vloeibaar en vast). MoliCare® Premium Form STOOL zijn bedoeld voor mobiele tot immobiele patiënten (vrouwen en mannen). MoliCare® Premium Form STOOL zijn uitsluitend bedoeld voor eenmalig gebruik en moeten regelmatig worden vervangen als dit nodig is. MoliCare® Premium Form STOOL kunnen worden gebruikt in een thuisomgeving en in professionele zorginstellingen. Het aanbrengen kan worden uitgevoerd door leken en/of door zorgprofessionals.

Veiligheid:

  • 3-laags absorberende kern leidt vloeistof snel naar het binnenste van het absorberende lichaam.
  • Maximale capaciteit om de stoelgang veilig te omsluiten zonder lekkage.

Discretie:

  • Geurbindende componenten houden geuren veilig vast
  • Ademende achterkant van textiel

Gezonde huid:

  • Huidvriendelijke pH-waarde van 5.5 met antibacteriële werking
  • Dermatologisch getest

Draagcomfort:

  • Zacht, ademend materiaal
  • Gemakkelijk aan te trekken met een fixatiebroek
Indicatie

Incontinentie (urine en/of ontlasting).

Gegevens
CNK4278529
FabrikantenHartmann
MerkenMolicare